Värnamo Södra FF 2 9-m

Referat: Reftele Ås GoIF - Värnamo Södra FF 2-2 (1-1)

Oavgjort i ”seriefinalen”

Det var två obesegrade lag som drabbade samman i tredje omgången på idylliska Ryavallen i Ås.

Hemmalaget började bäst och tog en tidig ledning med ett distinkt avslut, stolpe in.

Knappa halvtimman in i matchen kvitterar vi mycket vackert då Elias på halvvolley möter Isacs hårda inlägg och dunkar in kvitteringen.

Andra halvlek börjar som den första med ett övertag för hemmalaget som gör 2-1 med ett kanonskott i krysset bakom Leo.

Firma Elias/Isac slog dock till igen när Isac får till ett skott med vänstern som målvakten tippar i stolpen innan Elias hinner först på returen och får in bollen via stolpen.

Sista 20 minuterna är våra bästa i matchen då vi tar över rejält och skapar också ett antal bra målchanser. Bl a hade Elias chansen att bli stor matchhjälte men hemmamålisen gjorde en bra räddning.

En mycket jämn match slutade rättvist 2-2.